Vegueria del Penedès

FLASH

El fotògraf Joan Iriarte serà homenatjat aquest diumenge a la Plaça dels Artistes de Sitges


VD

25-05-2006 23:28

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La relació d’Iriarte amb Sitges s’ha cristal·litzat al llarg dels anys en diferents projectes culturals en forma d’exposicions i de llibres. D’una banda, la seva exposició antològica al Mercat Vell presentada per Daniel Giralt Miracle (2002) o la mostra “Un hivern a Moscou” a l’edifici Miramar (2005), i de l’altra, obres com “Retrats i entorns de Sitges” (2004) o “Llum de Sitges” (2004) amb fotografies seves i poemes de David Jou.

Autodidacta, admirador i seguidor d’Henri Cartier-Bresson, de Francesc Català Roca i de José Ortiz Echagüe, Joan Iriarte va obtenir el 1972 el premi Pravda de fotografia amb el tema “Els valors humans a través del periodisme i la fotografia” i, entre els seus treballs, destaquen les seves imatges de la Unió Soviètica, del Brasil, del Marroc, de l’Àfrica subsahariana, de Venècia, de Nova York, entre d’altres indrets del món.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.