Vegueria del Penedès

FLASH

Seminari sobre la “discapacitat i el medi aquàtic” a Vilanova i la Geltrú


VD

16-11-2006 22:06

Els dies 18 de novembre i 2 de desembre al Complex Esportiu Parc del Garraf

El Seminari s’inscriu dins del programa adreçat a persones amb discapacitats, impulsat per l’Àrea d’Esports de la Diputació. Foto: Òscar Giralt

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Seminari es desenvoluparà els dies 18 de novembre i 2 de desembre al Complex Esportiu Municipal Parc del Garraf. L'objectiu d'aquest curs és facilitar recursos i eines als tècnics esportius, a fi i efecte de millorar l'oferta de serveis esportius adreçats al col·lectiu de persones amb discapacitats, en aquest cas en el medi aquàtic.

El Seminari s'inscriu dins del programa adreçat a persones amb discapacitats, impulsat per l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona. Aquest programa pretén recolzar i donar suport a aquelles activitats o iniciatives que persegueixen la integració i normalització social d'aquest col·lectiu a través de l'esport per tal de millorar la seva qualitat de vida i així transmetre a la població en general el valor de la diferència/igualtat.

La inscripció és de 30 alumnes provinents majoritàriament de la ciutat de Vilanova i la Geltrú i dels municipis propers.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.