Vegueria del Penedès

COMUNICAT

Comunicat de CiU sobre les ordenances fiscals de Cubelles


CiU Cubelles

16-11-2006 22:11

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Considerem que cal salvaguardar el poder adquisitiu de l’Ajuntament, que és el nostre. Igual que tenim l’obligació de pagar, tenim el dret d’exigir un serveis i una qualitat de vida que respongui a les nostres necessitats.

En un sentit de responsabilitat, i amb el compromís de la participació del veïns, tant en l’elaboració del pressupost, com de les ordenances fiscals i taxes, i havent realitzat un estudi exhaustiu, considerem que amb les despeses fixes i amb una bona gestió podem arribar a un equilibri pressupostari amb un increment del 2% que a la vegada, aprovat per la majoria del ple al ser lògic, no baixa el poder adquisitiu dels Cubellencs.

Estem d’acord que l’increment fiscal està en funció d’uns pressupostos i uns objectius a curt i mig termini, en que és bàsica la participació ciutadana per definir clarament el tipus de poble que volem i els serveis bàsics .

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.