Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Sempre hem fet una oposició constructiva


Noemí Cuadras

16-11-2006 22:12

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Nosaltres però, hem intentat fer una oposició constructiva i anar endavant. És difícil treballar pel poble i fer-ho a gust des de la oposició, però així ho hem intentat. I val a dir, que tot i ser crítics, hem recolzat tots aquells projectes que l’equip de govern ha presentat i ens han semblat positius pel poble com el R.O.M, el projecte de complex mix-esportiu, vam treballar per l’estudi de la central tèrmica...

A l’Ajuntament no hi ha dos bàndols, com deia el regidor de l’Esquerra republicana en un ple, sinó 13 regidors amb un objectiu comú: TREBALLAR PEL POBLE I ELS SEUS VEÏNS.

Estar a l’oposició no vol dir boicotejar tot el que l’equip de govern presenta, sinó intentar treballar conjuntament en allò que es creu.
Aquesta és la nostra manera de fer.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.