Vegueria del Penedès

FLASH

Dolce Sitges obre les portes als ciutadans per celebrar el segon aniversari


VD

16-11-2006 22:21

Imatge de la darrera jornada de portes obertes al Dolce Sitges.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de les 11:00 fins a les 14:00 hores, Dolce Sitges oferirà als més petits un taller de circ, on animadors professionals els ensenyaran les tècniques del trapezi, fer malabars i caminar amb xanques. A més, el públic assistent podrà gaudir al llarg del matí amb les actuacions de malabaristes russos i de massatges express a càrrec de terapeutes professionals. La jornada estarà amenitzada amb música i regals per als nens.

Totes les instal·lacions de Dolce Sitges estaran obertes perquè els sitgetans puguin visitar-les. I per agrair l’assistència, la direcció de l’hotel sortejarà entre els assistents premis sensacionals com un massatge de xocolata, un circuit purificant per a dues persones, un cap de setmana per a dues persones i dos sopars per a dues persones.

Posarà el punt i final a la jornada de portes obertes un complet aperitiu. I per a qui es vulgui quedar a dinar i arrodonir així la jornada, el restaurant Verema oferirà un buffet especial d’arrossos a 39 euros per persona. Si el temps acompanya es podrà dinar a la terrassa on hi ha una vista fantàstica del mar i de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.