Vegueria del Penedès

FLASH

La capella ardent d'Isaac Gàlvez s'instal·larà dimarts a les 11 al pavelló poliesportiu de Vilanova


VD

27-11-2006 20:09

A les quatre de la tarde, es farà un acte institucional de comiat al corredor vilanoví

Isaac Gàlvez era el millor esprinter del pilot espanyol.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La capella ardent estarà oberta de les onze del matí a les quatre de la tarda per a totes aquelles persones que vulguin retre un darrer homenatge a l’esportista vilanoví. A les quatre de la tarda hi haurà un acte d’acomiadament al mateix pavelló, on l’alcalde de Vilanova, Joan Ignasi Elena, i altres personalitats faran diversos parlaments.

L’Ajuntament de Vilanova ha decretat aquest migdia tres dies de dol per la mort del ciclista vilanoví Isaac Gálvez López aquest diumenge a Bèlgica, mentre disputava la 66a edició dels 6 dies de Gante.

Així mateix, la bandera de l’Ajuntament onejarà a mitja asta durant aquests tres dies de dol i s’anul·laran els actes festius. En record i homenatge al jove ciclista vilanoví, de 31 anys, durant el cap de setmana es guardarà un minut de silenci en totes les competicions esportives que duguin a terme les entitats de la ciutat.

Isaac Gálvez era considerat el millor esprinter del pilot espanyol. En pista havia aconseguit dues medalles d’or, a la proba americana en els mundials disputats a Berlín al 1999 i en la proba de Madison dels Campionats del Món de Ciclisme en Pista celebrats a França, l’abril de 2006.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.