Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

Cap de setmana de Fira de Ribes


VD

30-05-2008 16:52

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A part de la cinquantena d’expositors que hi trobareu, durant aquest cap de setmana es podrà gaudir d’una amplia varietat d’activitats per a tots els públics.

La primera de les activitats es durà a terme a partir de les 10’45 hores. Es tracta del passeig amb carruatge de cavalls, que es tornarà a repetir per la tarda, de les 18 a les 19’30h. La venda de tiquets per participar-hi es farà al punt d’informació firal, a l’estand de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

A les 12 del migdia s’inaugurarà la Fira amb l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Gallego i d’altres personalitats i representants polítics. Posteriorment, les activitats es succeiran.

Per la tarda, de 18 a 20h, ‘Viatge en el temps amb els indians’, una activitat que es realitzarà amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Garraf, i que consistirà en una descoberta teatralitzada del Patrimoni americà al nostre municipi.

També de 18 a 20h, es faran tallers infantils, que inclouran un de dansa titulat ‘Street Jazz’, de 19 a 20h. I a continuació, fins les 20’45h, exhibició Batudance a càrrec d’Espai Blau.

A més, durant tot el dia, a la plaça de la poeta Maria Mercè Marçal de Ribes també hi haurà inflables per a infants de totes les edats, i presència d’entitats municipals de diferents àmbits.

Les activitats de diumenge, 1 de juny, començaran a les 11h amb l’actuació de Balls Populars i tallers infantils. A les 12h, també doble oferta: es pot escollir entre la ruta dels cellers de Sant Pere de Ribes amb minibús (heu de comprar prèviament els tiquets al punt d’informació firal, a l’estand de l’Ajuntament), o veure l’exhibició de balls de saló a càrrec d’Ariadna Gil Carreras i Joel González Serrano, guanyadors del campionat d’Espanya 10 balls.

De 12’15 a 13’30h hi haurà un espectacle de dansa a càrrec de Nosshaga; i paral·lelament, a les 12’30h, es podran degustar productes d’artesans de la nostra comarca a càrrec del Consell Comarcal del Garraf.

Pel que fa a les activitats de la tarda – vespre, a les 18 h es farà un taller de ioga per a tota la família a càrrec de Mandala; i, en el mateix horari, exhibició de danses. I, a continuació, de 18’30 a 19’30h, taller de veu i percussió creativa, i de 19’30 a 20h, actuació del Ball de Gitanes de Ribes.

A més a més, durant tot el dia, a la plaça Maria Mercè Marçal, també hi haurà inflables per a infants de totes les edats, i presència d’entitats municipals de diferents àmbits.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.