DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

COMARCA

Slow Food Garraf col·labora amb una volta al món pel reciclatge


VD

08-07-2008 12:35

Membres de Slow Food Garraf han col.laborat amb aquesta iniciativa que intenta crear més consciència al voltant de l'energia i demostrar un exemple de reciclatge.

El celler Vega de Ribes, que exporta Malvasia de Sitges ecològica al Japó, va coordinar la visita al Garraf i amb l'equip japonès va visitar diversos restaurants de Vilanova i Sitges (Negrefum, La Salseta i La Nansa) per recollir oli vegetal usat per processar-lo a l'equip portàtil del vehicle i utilitzar-lo per combustible.

L'equip format per Shusei Yamada i Hiroyo venien de Conca i la següent etapa és prop de Perpinyà i tenen previst tornar al Japó a finals d'any. Més informació al web www.biodieseladventure.com.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.