Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Gran paper del Alfa Tegar al XIX Campionat de Catalunya de Bàsquet Acell Special Olympics


VD

19-03-2009 18:56

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Esportiu Alfa Tegar va aconseguir uns grans resultats en la disputa, el passat diumenge a Blanes, del XIX Campionat de Catalunya de Bàsquet ACELL Special Olympics per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Tres equips del club vilanoví, format per un total de 24 esportistes, van competir en tres categories diferents del campionat enfrontant-se a conjunts d’arreu de Catalunya. L’Alfa Tegar B i D es van imposar en les categories de Segona i Tercera Divisió, respectivament, mentre que el conjunt C dels vilanovins va acabar en una meritòria quarta posició.

A més, a aquests grans resultats s’ha de sumar la participació de Ricardo Poveda amb la selecció catalana ACELL, que va superar als veterans del CB Blanes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.