PUBLICITAT
COMARCA
19-04-2009 20:25
L'Hotel Cèsar i vuit viticultors Garraf inicien un cicle de sopars per promocionar els vins de la comarca el divendres 24 d'abril, a les nou de la nit. L'explicació per part dels viticultors de quin és el sistema d'elaboració del vi i les seves característiques és una de les possibilitats que tindran els assistents a cada convocatòria.
El cicle comptarà amb la participació, en aquest ordre, del celler Can Ramon, Torre del Veguer, Can Rafols dels Caus,Valldosera, Viladellops, Ars Blanc, Alsina i Sardà i Vega de Ribes, els dies 24 d'abril, 15, 22 i 29 de maig, 5, 12 i 26 de juny, i 3 de juliol, respectivament. La iniciativa vol donar als mateixos viticultors "la possibilitat d'explicar" com són els vins de la comarca, amb l'objectiu de "donar a conéixer" els productes de la terra i les seves especificitats.
El menú serà diferent cada divendres, en funció dels vins que es promocionin. El preu del sopar és de 20 euros, i la reserva pot fer-se fins dos dies abans.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT