Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Vilafranca torna a l'OK Lliga


Llorenç Mateo

30-05-2009 23:47

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El  Caixa Penedes Vilafranca al derrotar a l'Areces per 6 gols a 3,  en  la darrera jornada de la Primera Nacional Estatal, logra l'ascens a l'OK Lliga, i acompanyara al GE.i EG de Girona i al Liceo "B" que adoptara el nom de Liceo Cerceda per poder jugar en l'OK LLiga, malgrat que tot el mon de l'hoquei coneix que es tracta d'un filial i que reglamentaraiament no hauria de poder pujar a la màxima categoria.

Malgrat que digui qui digui, inclossa la FEP, que tot es legal, TOTA la gent de l'hoquei  sap que es una trampa disfressada. La Primera Nacional ha estat desvirtuada totalment i com dirien els jugadors de cartes, s'ha jugat amb un joc de cartes marcat.

En aquest cas, com diria el bon periodista Ricard Pastor, la FEP i  el Consejo Superior de Deportes s'emportarien el plumero. O "tots moros o tots cristians" com diem per les nostres contrades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.