Vegueria del Penedès

SANT PERE DE RIBES

Suport unànime per evitar que l'IES Montgròs es quedi sense batxillerat


VD

18-06-2009 20:54

El Ple de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha aprovat aquest dimarts per unanimitat una moció contra la possibilitat que al nou IES Montgròs no s’imparteixi batxillerat.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Atès que una decisió com aquesta, segons el govern local, condemna a una part important de la població escolar a cursar batxillerat fora de Sant Pere de Ribes, s’ha aprovat expressar el total desacord amb el Departament d’Educació de la Generalitat i demanar que es torni a la previsió inicial que contempla 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat., així com que es mantinguin els terminis fixats el seu dia per la construcció del nou IES Montgròs.

De la mateixa manera es demanarà a la Direcció General de Recursos del Sistema Educatiu que es comprometi a buscar la via per fer compatible les dues propostes anteriors.

També es sol·licitarà al Departament d’Educació que conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, iniciï els treballs adients per a l’elaboració d’un mapa educatiu del municipi.

Així mateix, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha mostrat la seva voluntat de continuar treballant conjuntament amb les famílies de l’IES Montgròs i l’AMPA i mantenir una comunicació constant per fer tots el possibles perquè l’IES Montgròs tingui batxillerat. Precisament, el govern té previst reunir-se amb la conselleria d’educació el proper 1 de juliol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.