Vegueria del Penedès

COMARCA

Nit fresca de Sant Joan


VD

24-06-2009 21:19

Una vintena de sortides del bombers durant la revetlla al Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La revetlla de Sant Joan ha deixat un balanç força positiu pel que fa a les incidències, ja que no s'han registrat incidents destacables. Els bombers van fer una vintena de sortides a la comarca per petits incendis de vegetació i en papereres i contenidors d'escombraries. Malgrat això, cap incendi va ser de conseqüències rellevants.

La festa va reunit milers de joves a les platges de la comarca, especialment a Vilanova i la Geltrú, on un important desplegament especial de neteja ha permés recuperar la normalitat a primera hora del matí.

La diada de Sant Joan ha provocat la celebració de centenars de revetlles particulars, que han complementat l'oferta de municipis i barris que han celebrat les seves festes majors, com és el cas de les Roquetes i del barri de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.