VD

22-09-2009 20:30

CB L’AMETLLA 59–71 CB SAMÀ

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el segon quart, les coses van canviar, i es va començar a veure el bon joc de l’equip visitant, que va marxar al vestidor amb un ajustat 30 a 26.

En la represa el Samà van continuar amb el bon joc del segon quart, i al final d’aquest, el marcador presentava un empat a 44. En l’últim període, el partit va estar molt igualat i a manca de 4 segons per acabar el partit els vilanovins van forçar la pròrroga amb un triple que tenia gust a victòria.

En la pròrroga, la balança es va decantar cap el costat del Samà, gràcies al bon joc dels visitants, i a la manca d’efectius dels locals, amb un parcial de 2 a 14, que va instaurar el 59 – 71 en el marcador final.