Vegueria del Penedès

SITGES

La XXIV edició del Menjar de Tast omple l’Hort de Can Falç tot i la pluja


VD

08-10-2009 23:12

La mostra va comptar amb la presència del Secretari General de la Conselleria d’IUE de la Generalitat de Catalunya, Enric Aloy

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En total més de 700 persones van omplir l'Hort de Can Falç i no es van espantar quan pocs minuts després d'obrir portes va començar a ploure. Els assistents van quedar-se per poder degustar les millors receptes dels excel·lents establiments gastronòmics de Sitges.

Entre els plats s'hi va poder trobar des d'enginyoses propostes a base de peixos com bacallà o rap, fins a pasta de full, ravioli o degustació de pizzes; entre d'altres. En total hi van participar 18 restaurants, alumnes de l'IES Joan Ramon Benaprès – Hostaleria, 5 pastisseries i 1 fleca. A més, com a convidats van presentar també les seves receptes establiments membres de la Cuina Pirinenca, conformada per restaurants de la Cerdanya.

Des del Gremi d'Hostaleria de Sitges ara ja es té posada la mirada cap a la XXVa edició del Menjar de Tast, per fer que aquesta sigui una celebració especial i de reconeixement als vint-i-cinc anys de trajectòria d'aquesta iniciativa

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.