Vegueria del Penedès

BÀSQUET

L'Air Vent 2000 planta cara al líder i es queda a les portes del primer triomf


J.O.

27-10-2009 13:24

PRIMERA CATALANA MASCULINA

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

SERVEIS MÈDICS XAMBA – BÀSQUET RIBES 63 – 60

Mariona, Anna 9, Laura 20, Piqi 8 i Eli de la fuente -cinc inicial- Aida, Judit, Blanca, Pagés 2 i Eli Batlle 21.

Parcials: 13-13, 16-12, 20-20 i 14-15

Tirs lliures: 22 de 31


El passat dissabte les noies de l'Air Vent es desplaçaven a la pista del Xamba, líder imbatut de la categoria i que fins ara havia guanyat tots els partits disputats. A priori es presentava com un partit molt complicat però ja se sap que en un derbi pot passar de tot.

El partit va començar molt bé pels interessos del Ribes: minut 1 i el marcador reflexava un 0 a 5 favorable al Ribes. A partir d’aquí el Xamba es va començar a despertar i es va arribar al final del quart amb un empat a 13. Al segon període les coses no van variar gaire i es produïa un intercanvi de cistelles per arribar al descans amb un ajustat 29 a 25, i sabent que això era fruit d’una bona defensa (no oblidem que el Xamba és el millor atac de la lliga).

A la represa, el Ribes va assolir un parcial de 3 a 8 amb 2 triples inclosos, dels 4 que es van anotar en aquest quart, per posar les blaves un punt per davant 32 a 33 això va esperonar les locals, que van apretar per tornar obrir una mínima renta al final del tercer quart 49 a 45 i tot per decidir. Al darrer quart es van anar produïnt un intercanvi de cistelles i a manca de 8 segons pel final el Ribes perdia de 3, i fins i tot va disposar del triple per forçar la pròrroga.


Partit més regular de la temporada i van estar a punt de guanyar al camp del líder.
Aquest dissabte visitarà Ribes el Sedis, equip que ha perdut en tots els seus desplaçaments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.