Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Cubelles com Santa Coloma?


Dani Gàmez

05-11-2009 22:05

En les darreres setmanes han sortit els casos de corrupció política com l’escuma

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Poder significa corrupció? Els éssers humans no som capaços de gestionar els diners sense desviar res a cap paradís fiscal situat a milers de quilòmetres de casa nostra?

Sé que pensareu que naturalment que es pot. Que no tothom és corrupte. I hi estic d’acord. Però queda demostrat que es poden enganyar els sistemes de regulació sense massa problema. És igual prendre 5€ com 20 milions. Però no tot s’hi val. I penso que cal una reforma del sistema. Una reforma que eviti aquesta problemàtica. La societat democràtica demana respostes i és evident que els partits polítics han de fer-hi alguna cosa.

Cas Cubelles

Cubelles també ha sortit als mitjans per un presumpte cas de corrupció entre el 1982 i el 2007. Tots els partits excepte el que governva el municipi fins a les darreres eleccions, Entesa per Cubelles, han presentat un informe per denunciar aquest fet. Veurem què acaba decidint tot i que tot fa preveure que els comptes no acabaran de ser tot nets, segons declaracions d’un partit de l’oposició.

Informacios aparegudes els darrers dies i comunicats de diversos partits

Comunicat del PSC

Comunicat Entesa per Cubelles

Comunicat Esquerra

El govern explica la informació presentada al jutge

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.