Vegueria del Penedès

SITGES

Mor l’actor i director Paul Naschy


VD

03-12-2009 23:34

Paul Naschy va estar molt vinculat amb el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, que li havia volgut retre homenatge amb el premi especial Brigadoon, que porta el seu nom

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cinema fantàstic i de terror espanyol està de dol amb la mort de l'actor i director Paul Naschy, a l'edat de 75 anys, després de no haver superat un càncer. El popular actor havia estat molt vinculat al festival de cinema de Sitges, que li havia volgut homenatjar amb el Premi Brigadoon, que porta el seu nom.

Precisament, una de les seves últimes aparicions públiques va ser en la cloenda del festival, en entregar el seu premi. En aquesta edició també havia estat notícia per la publicació del llibre Paul Naschy. La mácara de Jacinto Molina, de Ángel Agudo, i per haver-se presentat un avenç del seu últim film La herencia Valdemar, encara per estrenar.

Pau Naschy va debutar en el món del cinema com a protagonista amb La marca del hombre lobo, d'Enrique López Erguiluz, a l'any 1967. A partir d'aleshores es va especialitzar en interpretar films de terror i fantàstic.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.