Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Presentació dels equips del CB Samà


VD

16-12-2009 18:00

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest acte es va poder celebrar, tot i les problemàtiques per a trobar un buit en el Polisportiu del Garraf, gràcies a la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova.

El programa del dia va constar en realitzar les fotografies oficials, i un cop finalitzades, en la desfilada del tots els equips. Des del sots-21 al premini femení van anar sortint en filera i al trot de sota un arc ple de colors samistes. Els jugadors/es sortien trotant i botant una pilota creant una figura de font que finalitzava en un fila per a cada equip. Un cop van sortir i ocupar tot el pavelló els 20 equips de formació, els dos grups de l’Escola de Bàsquet van anar caminant pel passadís central tots amb un globus a la mà. I per últim van desfilar els equips sèniors que també van sortir al trot i es van col·locar davant de les fileres formant una semicircumferència que envoltava als més petits.

En aquest moment les fileres van apropar-se per tal de poder encabir en la foto oficial de club de la temporada 09/10.

Un cop hi havia els 300 jugadors/es sobre el parquet del Poliesportiu es va donar pas als parlaments del president del club, el sr. Francisco Martínez, en acabat del regidor d’esports, el sr. Salvador Becerra, i per finalitzar es va dirigir al nombrós públic el representant de la Federació Catalana de Basquetbol, el sr. Juli Calaf.

Per acabar l’speaker, el sr. Xavi Cupido va donar pas a l’entrega de recordatoris als representants de l’ajuntament i de la federació.

El club va poder celebrar una jornada plena de color vermell, i tots els socis, jugadors i entrenadors constatar el volum del club de bàsquet de Vilanova, el Club Bàsquet Samà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.