Vegueria del Penedès

VNG

Els treballadors de Prysmian, a judici


VD

16-12-2009 21:50

L'estiu passat les treballadores de Prysmian (antiga Pirelli) van decidir plantar-se el mateix dia que l'empresa començava a fer efectiu l'acomiadament de 19 companys després que Treball els negués l'Ero

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de 14 dies de vaga combativa, en una votació fraudulenta, amb les amenaces de la direcció de l'empresa pel mig, es va acordar desconvocar-la.

Aquest dijous, el comitè d'empresa haurà de fer front a un judici en què els acusen de vaga il·legal, i els demanen una multa milionària. Per això us demanem han convocat una manifestació de suport a Barceclona, al jutjat social de la ronda Sant Pere, on se celebrarà el judici. La concentració es farà davant del monument a Rafael de Casanoves.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.