Vegueria del Penedès

PRYSMIAN

General Cable presenta un ERO per a 600 treballadors, però no afectarà la fàbrica de Vilanova


Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú

28-09-2019 10:46

CCOO expressa el seu rebuig i demana a la direcció de la companyia que busqui alternatives al tancament de les fàbriques de Manlleu i Montcada i Reixac

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La direcció de multinacional General Cable ha anunciat aquest divendres la seva intenció de tancar les plantes de Manlleu i Montcada i Reixac i de presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per a 600 treballadors, segons ha informat CCOO. En un comunicat, el sindicat ha expressat el seu "rebuig absolut" a aquest expedient i ha assenyalat que està a l'espera que l'empresa doni a conèixer oficialment l'expedient per "actuar en conseqüència". Així mateix, el sindicat ha mostrat el seu suport als treballadors de l'empresa i ha instat la direcció de la companyia "a buscar alternatives necessàries per mantenir l'ocupació i deixar sense efectes l'expedient anunciat".

Després de l'anunci de la direcció de l'empresa, si els tancaments es fan efectius, General Cable es quedaria amb la fàbrica d’Abrera, que era propietat de General Cable abans de la fusió, i amb les dues que va incorporar Prysmian, que són a Vilanova i la Geltrú i a Santa Perpètua de Mogoda.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.