DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

OPINIÓ

Recepta per Sa majestat Rei Carnestoltes


Carme Arce

10-02-2010 1:47

Rèmol o turbot, peix ric en seleni

Aquest oligoelement, és el que li cal, a Sa Majestat Rei Carnestoltes, al llarg de tots aquests dies de disbauxa.

La manca d’aquest oligoelement a l’organisme pot perjudicar la fertilitat masculina, així doncs Majestat, aquests dies, ha de menjar força turbot, pop, musclos i tot el marisc que li calgui, per poder gaudir d’un Carnaval d’allò més calentet i, així deixar llavor per l’any vinent.

Majestat, aquí li deixo aquesta recepta que espero li agradi i, si més no, també compartir.

Bon Carnaval!


INGREDIENTS:

2.750 kg rèmol o turbot
½ kg de patates
1 ceba
1 porro o ceba
2 tomates
100 g d’olives d’Aragó sense pinyol
Sal i pebre
Julivert
1 ½ copa de cava

PREPARACIÓ:

Talleu les patates a rodanxes, saleu-les i col•loqueu-les en una plata amb oli, igualment amb la ceba, salpebreu, col•loqueu el turbot a sobre, es cou al forn calent a 200º durant uns 30 minuts.

En un bol a part, barregeu-hi el porro o ceba, prèviament trinxat i sofregit; les olives; el tomàquet saltejat, i les fulles de julivert, el cava.

Traieu el peix del forn; poseu-hi la barreja i torneu-ho a enfornar.

Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts més.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.