Vegueria del Penedès

CUBELLES

Comença la segona fase de les visites informatives de consum


VD

25-04-2010 19:47

Personal de la Diputació visitarà en els propers dies les persones titulars d'establiments

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La campanya informativa de consum de la regidoria de Dinamització Econòmica i la Diputació de Barcelona segueix amb els establiments de neteja tèxtil, establiments de venda de pa i agències de viatges. Personal de la Diputació visitarà en els proper dies les persones titulars d’aquest tipus d’establiments a la nostra vila per tal d’informar-los sobre la normativa de consum referent a diferents aspectes com l’obligatorietat de disposar de fulls de reclamació a disposició dels consumidors, exhibició de preus de venda totals i horaris comercials, entre d’altres aspectes.

La campanya, que viu la segona fase aquest mes d’abril, en cap cas és d’inspecció sancionadores, sinó que se centra en donar informació, comprovar i donar assessorament sobre aspectes relacionats amb consum. En la primera fase es van visitar un total de 13 establiments de pa, 2 tintoreries i 1 agència de viatges. Ara, la tècnica de la Diputació de Barcelona tornarà per tal de comprovar si les mancances que presentaven els establiments ja han estat degudament solucionades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.