Vegueria del Penedès

VNG

Trobada esportiva escolar a la platja de Ribes Roges


VD

25-04-2010 20:01

Alumnes de diverses escoles de la comarca fan una trobada lúdica esportiva

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dimecres passat, alumnes de diferents centres escolars de la comarca es van aplegar a la platja de Ribes Roges per celebrar jocs pre-esportius, una activitat inclosa en el programa de suport a la tasca docent del Consell Esportiu del Garraf. La trobada es va iniciar a dos quarts de deu del matí i es va cloure a les dotze del migdia.

L'activitat jocs pre-esportius a la platja era organitzada pel Consell Esportiu del Garraf amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i tenia per objectiu proposar una forma alternativa i lúdica de fer esport desvinculada de la competició i que oferís un marc de relació entre els diferents centres participants.

Aquesta trobada esportiva escolar estava destinada a nens i nenes de 3r i 4t de primària i va comptar amb una participació de gairebé 600 alumnes, repartis en 46 equips. Hi van participar les escoles de Vilanova i la Geltrú (el Llebetx, l'Arjau, el Canigó, la Ginesta i l'Ítaca), de Canyelles (el Sant Nicolau), de Sant Pere de Ribes (El Pi i les Parellades) i Olivella (El Morsell).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.