Vegueria del Penedès

CUBELLES

S'impulsa la creació del consell sectorial de comerç local


VD

27-04-2010 22:48

Dinamització Econòmica i Comerç és la regidoria que se'n farà càrrec

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una vintena de comerciants i empresaris van participar de la presentació de l’avantprojecte de creació del consell sectorial del comerç i del teixit empresarial de Cubelles, a càrrec de la regidoria de Dinamització Econòmica i Comerç, i que ha derivat en la creació d’un consell assessor. Aquest, que es reunirà cada dos mesos, anirà fent aportacions al procés de creació d’aquest consell sectorial i dels seus estatuts.

Joan Albet, el responsable polític de l’àrea, es va mostrar “molt satisfet” tant per l’assistència com per la rebuda per part de comerciants i empresaris de la iniciativa, dirigida a “programar polítiques municipals que afavoreixin la millora del comerç a la vila”. A més, l’acte va servir per mostrar els treballs preliminars de la marca del comerç local, Cubelles comerç, en què la regidoria treballa des de fa unes setmanes, i que serà el primer objectiu del consell assessor. El disseny està obert a opinions i suggeriments per part de comerciants i empresariat del municipi.

Amb la implantació del consell sectorial, la voluntat del Consistori és fer polítiques globals de dinamització econòmica, recollir les inquietuds de les empreses i fer un projecte en comú. El consell assessor, fins a la creació del consell sectorial, debatrà temes i iniciatives conjuntes com poden ser la senyalització, plans d’usos comercials, campanya del comerç de Cubelles, realitzar una guia de serveis de Cubelles,etc

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.