Vegueria del Penedès

CUBELLES

Celebrada la jornada 'A peu de carrer'


VD

27-04-2010 21:41

La jornada de treball va tenir lloc el passat dissabte

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat dissabte, 24 d’abril, al la localitat de Cubelles va tenir lloc la jornada de treball que va aplegar les organitzacions locals i comarcals de la nostra coalició del Baix Penedès, l’Alt Penedès i el Garraf.

La jornada emmarcada amb el títol, “L’àmbit funcional del Penedès i Garraf: un instrument per construir un territori per viure, gaudir i treballar”, ha servit per a l’intercanvi, la reflexió i el debat sobre els principals reptes i oportunitats que actualment té aquest territori i amb quines estratègies s’ha de treballar per tenir solucions reals i efectives.

S’han situat així, els aspectes d’anàlisi sobre la situació econòmica i la necessitat d’articular un nou model econòmic a les nostres comarques; les propostes de desenvolupament sostenible, les infrastructures, la mobilitat i els serveis com a eixos bàsics per a garantir l’oportunitat de preservar el territori i promoure l’ocupació.

Per altra banda la jornada ha servit per a l’intercanvi d’experiències concretes del treball que els regidors i regidores de la coalició han anat impulsant a les seves localitats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.