Vegueria del Penedès

FLASH

CICLISME. Joan Antoni Flecha acaba tercer en la classificació de la muntanya de la Vuelta


L'Hora

01-10-2002 8:13

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Joan Antoni Flecha va tancar ahir a Madrid la seva millor participació a la Vuelta ciclista a Espanya. El ciclista sitgetà de l'equip iBanesto.com ha acabat en la 41a posició, a 1h12'02" del guanyador, Aitor González. Després dels abandons dels dos líders de l'equip, el director Eusebio Unzué va donar llibertat a la resta de corredors perquè intentessin un triomf d'etapa. Gràcies a això, Flecha va ser un dels grans protagonistes a l'etapa reina de l'Angliru, on va protagonitzar una escapada des del quilòmetre 30. Al peu de l'Angliru va ser superat pel seu company d'equip, Aitor Osa, i a les primeres rampes el van atrapar els líders de la Vuelta, Heras, Sevilla i González. Amb la participació en aquesta aventura va sumar prou punts per aconseguir més èxit: la tercera posició en la prestigiosa classificació de la muntanya. Va sumar 90 punts i només el van superar Aitor Osa, també del iBanesto.com, i Roberto Heras, de l'US Postal. En l'última etapa de diumenge, la de la contrarellotge de Madrid amb final a l'estadi Santiago Bernabéu, Flecha va ser 36è, a 4'58" d'Aitor González. Després d'aquest bon paper, el sitgetà podria tenir un paper més destacat dins el seu equip la temporada vinent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.