Vegueria del Penedès

HUMOR

El mossèn que va il·luminar Olivella


VISIONARIS DIGITALS VILANOVA I LA GELTRU

05-05-2010 Última revisió: 01-09-2017 12:46

Ramon Català és l'home que va portar la llum al municipi més petit del Garraf. I no només l'espiritual, sinó també l'elèctrica.

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

De fet, s'hagués pogut guanyar la vida dirigint la primera parròquia del món vinculada a Endesa, però no se la va voler jugar. Més que res, per si mai nevava a la zona. I va encertar. On el mossèn potser no ha estat tan hàbil és concedint aquesta pseudoentrevista a Visionaris Digitals. Sort que Nostre Senyor ja sap que ningú és perfecte. Sí: ni tan sols Ramon Català o Leonardo Dantés.

 

L'amic dels que cremaven esglésies

I aquesta és la segona part de l'entrevista a Ramon Català. Un document inèdit i altament manipulat (en realitat, quan diem 'altament manipulat', volem dir 'molt més manipulat que la primera part, que Déu n'hi do')

 

 

Per contextualitzar-ho una mica, és com si els joves de La Guisla tinguessin l'oportunitat d'entrevistar un capellà. Sabem que és un cas improbable (perquè serien incapaços de fer dues preguntes amb relativa continuïtat), però també es tracta de posar-hi imaginació. Nosaltres, almenys, ho hem intentat

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.