Vegueria del Penedès

VNG

Nova edició de les trobades 'Missives entre Generacions'


VD

23-05-2010 22:06

La trobada es va realitzar entre els avis de Cugat Residencial i l'escola Sant Bonaventura

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dilluns es va fer una nova trobada del Programa de relacions Intergeneracionals 'Missives entre Generacions', a la residència per a gent gran Cugat Residencial. Més de cinquanta nens i nenes de cinquè de primària de l'escola Sant Bonaventura van participar de la trobada. Durant el curs, aquests infants han estat intercanviant cartes i treballs manuals sobretot en dates assenyalades com són Nadal, Carnaval i Sant Jordi.

A més, dels nens i nenes d'aquesta escola, el 26 i 27 de maig es faran dues trobades més, dins d'aquest programa. El dimecres 26, els alumnes de les escoles Llebetx i Cossetània es trobaran amb els avis i àvies de l'Hospital de Sant Antoni Abat, mentre que el 27 de maig els alumnes de l'escola Pompeu Fabra es trobaran amb les persones grans que viuen a la Casa d'Ampara.

El programa finalitza al mes de maig amb una festa de final de curs on els infants i la gent gran que hi ha participat es poden conèixer personalment. L'objectiu és que mitjançant aquest programa s'estableixin vincles de solidaritat, afecte i respecte intergeneracional.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.