Vegueria del Penedès

VNG

Els infants poden aprendre més sobre les ciutats agermanades


VD

23-05-2010 22:07

L'eina utilitzada serà un cd interactiu anomenat 'Juguem agermanats'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els alumnes de segon de primària de les escoles vilanovines rebran durant aquest mes el cd interactiu Juguem agermanats. Es tracta d'un obsequi de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per tal de difondre el coneixement de les ciutats agermanades, Vila-real, Matanzas i Mérignac.

Per al segon tinent d'alcalde i regidor d'Agermanaments, Tomàs Álvaro, es tracta de donar a conèixer els vincle que ens uneixen a les ciutats agermanades i els trets més característics que les identifiquen, "treballant d'aquesta manera valors que contribueixen al respecte, la tolerància i la cohesió social a casa nostra, no tan sols entre els més petits sinó també arribant a les famílies". De fet, encara que els continguts estiguin dissenyats per als infants, pot ser útil per ampliar la informació dels adults.

El cd es va presentar i testejar a l'estand d'agermanaments de la darrera Fira de Novembre i va tenir molt bona acollida per part del públic infantil. Conté jocs, contes i cançons que incentiven la curiositat dels petits mentre aprenen. D'una manera visualment atractiva, amb dibuixos i fotografies, reben informació que els ajuda a entendre com es viu en les ciutats germanes, on poden localitzar-les en un mapa, com són les ciutats, la seva gastronomia i altres aspectes culturals. A partir d'aquest cd, de cara al curs que ve es prepararan activitats relacionades amb les ciutats agermanades a les aules.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.