Vegueria del Penedès

SITGES

L’entrega de premis del Concurs de Carnaval clou el Fotomaig 2010


VD

23-05-2010 21:58

Centenars de persones visiten les exposicions de la primavera fotogràfica de Sitges, que vol continuar creixent en les properes edicions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 En el darrer dels actes de la programació, el lliurament dels premis de l’exposició del concurs de Carnaval, organitzat per Finestra Oberta, i que ha comptat amb 90 instantànies, deu fotògrafs han obtingut premi.

Al llarg de tres setmanes, centenars de persones han visitat les diferents exposicions amb temàtiques, tècniques i estils fotogràfics diversos, d’un Fotomaig que s’ha consolidat com una plataforma de coneixement i reivindicació del món fotogràfic, especialment dirigit als aficionats no només de Sitges sinó també de la comarca.

L’edició de 2010 del Fotomaig ha comptat amb quatre concursos "Lleure i Cultura del Retiro 2009/10", el Concurs "Sitges Carnaval 2010", organitzat per l'Associació Finestra Oberta, i el concurs infantil i juvenil "Lliure i Sardanes", i la celebració del XVI Certamen Fotografia Premi Catalunya 2009 de la Federació Catalana de Fotografia.

A més, la mostra ha comptat amb dues exposicions col•lectives de la Secció Fotogràfica del GES, una col•lectiva de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada, i una col•lectiva de l'Exposició dels alumnes de l'Escola d'Adults de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.