Vegueria del Penedès

COMARCA

Més de 700 blocaires a la Penedesfera


VD

30-05-2010 20:32

És una de les xarxes TIC més actives, amb gairebé 50.000 apunts

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A poques setmanes de les 3es Jornades de la Penedesfera, la comunitat de blocaires de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf ha superat els 700 blocaires agregats. Aquesta xifra continua fent de la Penedesfera el col.lectiu de blocaires més nombrós de Catalunya i també una de les xarxes TIC més actives, amb gairebé 50.000 apunts importats pel portal dels bloggers i interessants en el web 2.0 del Penedès.

Destaca l’increment sostingut de blocs literaris i esportius, però sobretot l’augment de blocs artístics, aquells on la pintura, la fotografia, el vídeo o el cinema és la temàtica principal. També es nota certa desacceleració dels blocs polítics. Aquesta tendència es posarà de manifest a les 3es Jornades de la Penedesfera, les quals es celebran els propers 11 i 12 de juny al Campus UPC de Vilanova i la Geltrú. Cal recordar que l'assistència és gratuïta, només cal una inscripció prèvia al web de la Penedesfera on hi ha tota la informació de l'esdeveniment.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.