PUBLICITAT
VNG
29-06-2010 19:16
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.
El certamen, organitzat per l'empresa AS Comunicació, pretén reunir professionals del món de l'enologia i la gastronomia de Catalunya, alhora que contindrà una part oberta al públic.
Vinya & Tast vol acollir professionals dels sectors alimentari, vinícola i turístic, des de productors a distribuïdors, minoristes i restauradors, entre d'altres. El certamen contindrà una part molt dirigida a tot aquest grup professional, com a punt de trobada entre ells i també amb ponències sobre els nous sistemes de producció, la comunicació i el màrqueting, i la distribució. D'altra banda, també es vol connectar amb el públic en general, amb l'espai d'exposició de productes i amb els tallers de tast i maridatge anomenats "Terres i aromes".
Vinya & Tast compta també amb la col·laboració de l'Institut Català de la Vinya i el Vi, l'Incavi. El seu director general, el vilanoví Oriol Guevara, veu en els certàmens d'aquest tipus oportunitats per intentar invertir una "situació paradoxal": de cada cinc ampolles de vi produïdes a Catalunya se'n consumeix una aquí, "mentre que els vins que tenim aquí ens els reconeixen a l'altra punta del món".
Les responsables de la fira, Astrid Lepp i Sílvia Tascón, han ressaltat la voluntat de promoure els productes de qualitat. La idea és "posar Vilanova i la Geltrú en el mapa gastronòmic, vincular Vilanova i la Geltrú amb marca de qualitat de la gastronomia i el vi", ha manifestat Sílvia Tascón. Els productes que s'hi presentaran seran catalans, "amb un pes específic" dels de la comarca i tot el territori penedesenc.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT