DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

PUBLIREPORTATGE

La singularitat de La Sidreria


VD

08-07-2010 21:53

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

Passar una bona estona amb els nostres amics, gaudir d’una bona conversa mentre ens prenem una beguda o piquem alguna tapa... tot això ja és possible en un entorn distès, diferent per la seva decoració i pel que hi podem degustar. Una sidra ens aproximarà a la cornisa cantàbrica, podrem triar entre les sidres de Galícia, les d’Astúries o les del País Basc.

A La Sidreria de Vilanova podem servir-nos nosaltres mateixos la sidra mitjançant un sistema que dispensa la beguda des d’uns dipòsits, o bé deixarem que un dels cambrers de La Sidreria ens la serveixi d’aquella manera tan peculiar i pròpia d’aquesta beguda.

Tot un món que va estrenar-se un esperat 7 de maig, ja que feia 10 anys que la idea els rondava pel cap. Ha valgut la pena rumiar-s’ho tan de temps, ja que l’exclusivitat d’un local d’aquestes característiques dota d’èxit el projecte, ja real, de La Sidreria. A nivell català no existeix un altre lloc on es disposi d’una carta tan extensa de sidres com en aquest.

Les que tenen més sortida entre el públic de La Sidreria són, sens dubte, les asturianes. La sidra per excel•lència per molts. Però també en serveixen de basques i gallegues, ideals per acompanyar amb tot el sortit de tapes típiques de la gastronomia del nord. La novetat que tot això comporta pels vilanovins i un preu raonable ha fet que, sobretot, els divendres i dissabtes La Sidreria sigui un punt de trobada per molts amants del bon beure. Curiosament, s’hi serveix més sidra que vi, el qual indica que la varietat agrada.

 

 

 

Podreu trobar La Sidreria oberta de dimarts a dijous de les 16.30h fins ben entrada la matinada; els divendres, dissabtes i diumenges de les 12 del migdia en endavant i el dilluns tanquen per descans setmanal. En definitiva, un horari ben complet perquè tothom pugui fer un petit tast de la gastronomia del nord i es pugui deixar aconsellar pels professionals de la casa, que poden recomanar-vos quina sidra és millor segons les vostres preferències.

Potser el que enganxa d’aquest local és el seu ambient, o potser el tracte amb els clients, o potser la seva originalitat... El que sí està clar és que a través del paladar ens transporten cap a la cornisa cantàbrica. I per si tot això fos poc, fa escassament uns dies que els clients tenen la possibilitat de participar a un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a Gijón o San Sebastián. Tots els que hi vagin a fer un tast i es gastin 30 euros tenen la possibilitat de ser guanyadors del sorteig que els aproparà al màxim a la gastronomia del nord.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.