Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Units en defensa de l'Estatut: Tots a la manifestació


JOAN IGNASI ELENA I GARCIA

08-07-2010 21:59

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

És el menyspreu a la dignitat del Poble de Catalunya, expressada a través d’una votació democràtica i legal, el que ha provocat la indignació dels ciutadans i ciutadanes.

L’ha provocat això i aquests quatre anys de despropòsits en els quals s’han arribat a presentar fins a set sentències, en un Tribunal Constitucional absolutament desprestigiat, amb molts membres per renovar i en excés influït per partidismes. Tot plegat una estratègia dirigida pel Partit Popular contra l’Estatut i contra la voluntat majoritària dels catalans.

És per això que volem sortir al carrer en defensa de l’Estatut que hem votat de forma majoritària. És per això que hem de sortir massivament i cívica al carrer a manifestar la nostra ferma determinació. Volem cridar novament, volem l’Estatut.

I ho hem de fer amb voluntat unitària. Per això ens hem de demanar tots els responsables polítics rigor i capacitat d’unir-nos i no de separar. Allunyar-nos dels interessos a curt i pensar en més enllà. Sí, efectivament, la bona política és la que uneix. Des de la unitat podem defensar amb més força les nostres posicions.

Per això és tan necessària la presència massiva a la manifestació. Amb fermesa, amb civisme, amb convicció, amb unitat en defensa de l’Estatut del que ens hem dotat. I al costat de les nostres institucions i símbols nacionals. Per deixar clar, una vegada més, que junts podem!!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.