Vegueria del Penedès

VNG

Obres de la Companyia d'Aigües


VD

12-08-2010 19:39

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú realitzarà obres la setmana que ve a l'encreuament dels carrers de Santa Anna i de l'Aigua i també al carrer d'Hernani.

En el primer cas, es tracta d'una reparació de la reixa de clavegueram, que s'efectuarà entre les 8 i les 12 h de dilluns 16 d'agost. A causa dels treballs, caldrà tallar el carrer de Santa Anna a l'alçada del carrer de Manuel de Cabanyes i el carrer de l'Aigua, a l'alçada del carrer de Sant Francesc. Mentre duri el tall, l'accés als guals es podrà efectuar amb precaució, enretirant la tanca i tornant-la a col·locar.

Aquesta intervenció afectarà la L1. No s'anul·larà cap parada i el bus passarà per carrer de Sant Magí, plaça del Cap de Creu, carrer de Tarragona, carrer de l'Abat Escarré, rotonda de la ronda Ibèrica, carrer de l'Abat Escarré, carrer de Josep Coroleu, carrer del Jardí, rambla de Salvador Samà.

Pel que fa a l'actuació al carrer d'Hernani, durarà tres dies, de dilluns 18 a dimecres 18 d'agost, ambdós inclosos. El carrer quedarà tallat pels treballs a la xarxa d'aigua, des de dilluns a les 8 h. Mentre duri el tall, l'accés als guals es podrà efectuar des del carrer del Forn de Vidre, amb precaució, enretirant la tanca i tornant-la a col·locar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.