Vegueria del Penedès

VNG

L'ADEG promou l'acompanyament pràctic per a les noves iniciatives


VD

26-09-2010 20:50

Es tracta d'un curs de Gestió de pimes per a Nous emprenedors

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En aquest context de crisi, els iniciadors d'activitat empresarial solen tenir un perfil carent de competències directives, sense formació ni experiència pel que fa a la gestió d'empresa. Aquests homes i dones que volen tirar endavant en el seu propòsit de crear empresa necessiten la deguda orientació -cosa que obtenen de manera prou correcta per part dels serveis públics- però sobretot els cal l'acompanyament de professionals i experts que els ajudin a entendre el seu mercat i a ser competitius. Alhora, l'entorn social i econòmic necessita que aquestes noves iniciatives esdevinguin estructures empresarials que es consolidin i que generin nous llocs de treball.

L'ADEG treballa el flanc de l'emprenedoria des de fa molt de temps i ho ha fet expressiu a través de la plataforma ADEG Advising, formada sobretot per empresaris sèniors. Des d'aquest espai es promou la cultura del risc i l'actitud emprenedora, tot just parets mestres de l'Any ADEG 2010.

En la mateixa línia, la primera organització empresarial del Penedès i el Garraf ha dissenyat un curs intensiu de gestió de pimes per a totes aquelles persones que tenen intenció de crear la seva pròpia empresa però que desconeixen els procediments i les maneres de gestionar-se. El curs té una durada de 24 hores, repartides en sis sessions de treball, i aborda aspectes bàsics de la gestió empresarial, com ara el finançament, les obligacions fiscals i laborals, els deures comptables i com donar-se a conèixer o encetar la cartera comercial.

El curs de Gestió de pimes per a Nous emprenedors s'impartirà entre el 21 d'octubre i el 9 de novembre, tots els dimarts i dijous, en horari de 9h a 13h, a la seu de l'ADEG a Vilanova i la Geltrú. Per inscriure's al curs és imprescindible que l'alumne/-a disposi d'una primera idea de negoci i que es comprometi a elaborar el seu pla d'empresa. Cada alumne disposarà de 2 hores de tutoria individualitzada per a l'elaboració del seu propi pla de negoci. Els alumnes que completin de manera satisfactòria el programa formatiu rebran el diploma ADEG Business, l'institut de direcció d'empresa de l'ADEG i participaran en un programa de suport específic per a la consolidació de noves iniciatives empresarials.

El curs està subvencionat en bona part per la mateixa entitat empresarial de l'ADEG i té un cost únic de 30 € en concepte de matrícula. Es pot demanar més informació al tel. 902 106 700.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.