Vegueria del Penedès

VNG

Els Diables de VNG s'impliquen en la pedalada contra el canvi climàtic


VD

24-09-2010 16:01

Conviden a participar en l'activitat de diumenge, però personalitzant la bici amb referències al seu ball

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Diables de Vilanova i la Geltrú participaran a la VIII Passejada amb bicicleta que se celebrarà aquest diumenge, 26 de setembre, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La colla, que enguany celebra els 300 anys, convida els ciclistes a portar la bicicleta "disfressada" de diable.

La iniciativa s'ha organitzat com un dels actes de celebració de l'aniversari dels Diables de Vilanova i la Geltrú. Alhora, pretén animar la ciutadania a prendre part en la popular pedalada contra el canvi climàtic. Tothom qui porti en la seva bici alguna referència del ball de diables rebrà un obsequi a l'arribada de la passejada, al parc de Baix-a-Mar. Això sí, des dels Diables de Vilanova es remarca que cal que es disfressi la bici i no necessàriament els ciclistes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.