Vegueria del Penedès

FUTBOL

L’E.F. Gironès-Sàbat s’endú la Fase Catalunya


VD

26-09-2010 22:51

VNG. La Fase Catalana Total 90 de la Premier Cup organitzada per Nike va arribar a Vilanova i la Geltrú un any més

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Durant tot el dissabte 25 de setembre es va celebrar el torneig a les instal·lacions de l’Estadi dels Alumnes Obrers. Després de la fase de classificació, els equips E.F. Gironès-Sàbat, R.C.D.Espanyol, C.F. Damm, C. At. Segre, U.D.A. Gramanet, F.C. Barcelona, Girona F.C. i U.E. Cornellà van passar a quarts de final com a primers classificats dels respectius grups. Finalment, el E.F. Gironès-Sàbat es va proclamar campió després d’imposar-se per 1-0 a la U.E. Cornellà en un vibrant partit digne de la gran final del torneig.

Pel camí, els gironins van deixar pel camí dos pesos pesants del futbol base català com el R.C.D. Espanyol i el C.F. Damm. La dada curiosa és que els campions van fer-se amb la victòria final materialitzant només tres gols en tot el torneig. En la primera fase, va estar enquadrat amb el C.F. Sant Gabriel, amb el qual va empatar a zero i amb l’amfitrió, el representant del C.F. Vilanova-La Fundació, a qui va derrotarper un ajustat 0-1. Als quarts de final va desfer-se del quadre perico en la tanda de penals després d’empatar novament a zero. Finalment, tant les semifinals com la final les va resoldre amb victòries per la mínima, 1-0. A l’espera de la disputa de la resta de fases classificatòries, el E.F. Gironès-Sàbat s’uneix al Valencia C.F., guanyador de la Fase Llevant Total 90, com a equips classificats per la Fase Final Mercurial Vapor que determinarà l’equip que participarà a la Final Mundial de la competició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.