Vegueria del Penedès

COMARCA

ICV-EUiA presenta els eixos del seu programa per les eleccions


VD

17-10-2010 18:44

'La proximitat, el diàleg i les nostres propostes seran els arguments per convèncer i respondre a les inquietuds dels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Marc Rius, Cap de campanya d’ICV, ha presentat a Vilanova i la Geltrú, les línies bàsiques del programa electoral de la coalició ICV-EUiA, que gira en torn a cinc eixos: creació d’ocupació amb un canvi de model econòmic, defensa de les polítiques socials per fer front a la crisis on no s’acceptaran cap tipus de retallades, la lluita contra el canvi climàtic i trencar el distanciament entre polítics i ciutadans augmentant la participació ciutadana.

Julián Gómez, coordinador comarcal d’EUiA al Garraf, ha destacat la important presència del Garraf a les llistes de la coalició ICV-EUiA a la província de Barcelona, que contarà amb els vilanovins Alba García i Frederic Linares com a candidats a diputats al Parlament de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.