Vegueria del Penedès

HUMOR

Final precipitat


VISIONARIS DIGITALS

19-10-2010 23:43

La renovada secció d'esports ha durat menys que en Paquirrín anant d'incògnit en una trobada de poesia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Visionaris Digitals vol anunciar que, per motius encara desconeguts i aliens a la seva voluntat, ha preferit suspendre temporalment la secció “Al soci no se’l pot enganyar”. L’únic que se sap és que, de moment, cap dels seus membres ha volgut fer declaracions sense cobrar.

Mentrestant, fonts no oficials asseguren que podria tractar-se d’un nou cas d’amenaces personals, tot i que els responsables de Vilanova Digital ja han matisat que aquesta vegada no hi tenen res a veure. La setmana que ve, si encara són a temps d’explicar-ho, no es perdin tota la veritat (bé... o una part) d’aquesta trama i la reacció irada que ha causat entre els seus col·laboradors. Atentament, el seu psicoanalista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.