Vegueria del Penedès

VNG

CCOO guanya les eleccions sindicals a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú


VD

28-10-2010 0:31

La participació ha estat del 79%, sobre un cens de 708 treballadors i treballadores

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les eleccions sindicals celebrades aquest dimarts a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han donat com a guanyador al sindicat de CCOO.

Des de les 9 del matí i fins les 6 de la tarda estaven cridats a les urnes un total de 708 treballadors i treballadores municipals, els quals havien d'escollir els nous 26 delegats i delegades dels propers 4 anys. 2 delegats més respecte les últimes eleccions, a causa de l'increment del cens.

La participació en aquest procés electoral ha estat molt alta, d'un 79%, i el repartiment de vots, ha estat el següent: 

Per taules, establertes segons la categoria professional dels treballadors, els resultats han estat els següents: 



En les properes setmanes es realitzarà la constitució de la Junta de personal, integrada pels representants dels funcionaris/àries, i del Comitè d'empresa, format pels representants del personal tècnic i administratiu, tècnic especialista i personal no qualificat

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.