Vegueria del Penedès

VNG

No demanis què pot fer el Carnaval per tu, pensa què pots fer tu pel Carnaval


VD

16-11-2010 21:47

La Federació d'Associacions pel Carnaval comença la seva campanya pel 2011

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La federació organitzadora del Carnaval vilanoví, l'únic declarat Festa Patrimonial d'interès nacional i amb més de 250 anys de tradició, hi col·locarà un estand a l'esdeveniment de diumenge.

A la parada s'hi podran adquirir productes relacionats amb la festa més vilanovina, i a més a més ens espera una sorpresa enigmàtica: “No demanis què pot fer el Carnaval per tu, pensa què pots fer tu pel Carnaval”.

Marcat dins l'objectiu dels actes de promoció del proper Carnaval i amb la insistència de fer partícips als vilanovins i vilanovines de la seva participació directa en l'elaboració del programa, la FAC espera al seu estand a tots aquells que s'hi vulguin apropar. Tothom tindrà una altre oportunitat de participar-hi en aquesta activitat el dissabte 11 de desembre al TOC (C/ Sant Sebastià, 11).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.