Vegueria del Penedès

VNG

Un reportatge sobre la festa major guanya el Premi Eugeni Molero


VD

16-11-2010 22:57

El jurat de la XVIII edició dels premis també ha seleccionat el treball 'L’edat de les paraules, Vilanova escrita per seixanta forasters' de Monserrat Esquerda, com a millor investigació comarcal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El reportatge “Gaudeix la Festa, especial Festa Major de Vilanova i la Geltrú”, elaborat per Canal Blau i Maricel TV ha estat seleccionat com a guanyador del Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació Comarcal en la categoria de periodisme televisiu, segons es recull a l’acte del jurat d’aquest premi, que atorga el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1992.

El jurat, presidit pel conseller delegat de Patrimoni i Cultura, Sr. Gabi Serrano i conformat per Miriam de Lamo, Rafael Mestres, Mike Alentorn i Carles Aparicio, ha deixat desert els premis corresponents a les categories de periodisme radiofònic, gràfic, imprès i digital.

Pel que fa al premi d’Investigació comarcal, al qual hi podien optar estudis i investigacions sobre la comarca del Garraf, es va decidir atorgar el premi a Montserrat Esquerda pel seu treball d’investigació: “L’edat de les paraules. Vilanova i la Geltrú escrita per seixanta forasters”.

En aquesta mateixa categoria, el jurat va decidir atorgar un accèssit per la seva qualitat al treball “La indústria vilanovina d’ara i abans”, realitzat per l’estudiant de batxillerat Xavier López i Soler, de l’Institut F.X. Lluch i Rafecas de Vilanova i la Geltrú,. L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el proper 30 de novembre a les 19 hores a l’edifici Miramar de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.