PUBLICITAT
VNG
06-12-2010 22:14
La plaça del Port ha estat l'escenari, durant el matí d'avui, de la Mostra de Peix Senzill, Productes de l'Horta i Viticultors de la Comarca. La jornada, que està organitzada per l'Institut Setmana del Mar, tenia com a objectiu donar a conèixer i popularitzar el patrimoni cultural, tant històric com gastronòmic, les tradicionals feines lligades al món de la mar i a la pesca en particular i, també, des d'una perspectiva més àmplia, d'uns productes molt determinats que es produeixen i s'elaboren al nostre territori.
La mostra, que s'ha celebrat des de les 12 i fins les 15 hores, ha comptat amb un total d'onze estands en els quals es podia degustar diversos plats tradicionals i d'altres de més innovadors amb el peix com a ingredient central, com la sípia a la bruta o el milfulls de verdura i sorell maridat amb cítrics, així com productes de rebosteria, de l'horta vilanovina i vins de la comarca.
A més a més, els assistents han pogut participar en tallers que ensenyaven a distingir diverses espècies de peix i com netejar-les i cuinar-les, així com conèixer diversos oficis mariners antics com els elaboradors de nanses i xarxes.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT