Vegueria del Penedès

VNG

Èxit de públic a la 'Mostra de Peix Senzill, Productes de l'Horta i Viticultors de la Comarca'


VD

06-12-2010 22:14

Els assistents han pogut degustar diversos plats, productes de l'horta i vins de la comarca, conèixer oficis mariners tradicionals i participar en tallers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La plaça del Port ha estat l'escenari, durant el matí d'avui, de la Mostra de Peix Senzill, Productes de l'Horta i Viticultors de la Comarca. La jornada, que està organitzada per l'Institut Setmana del Mar, tenia com a objectiu donar a conèixer i popularitzar el patrimoni cultural, tant històric com gastronòmic, les tradicionals feines lligades al món de la mar i a la pesca en particular i, també, des d'una perspectiva més àmplia, d'uns productes molt determinats que es produeixen i s'elaboren al nostre territori.

La mostra, que s'ha celebrat des de les 12 i fins les 15 hores, ha comptat amb un total d'onze estands en els quals es podia degustar diversos plats tradicionals i d'altres de més innovadors amb el peix com a ingredient central, com la sípia a la bruta o el milfulls de verdura i sorell maridat amb cítrics, així com productes de rebosteria, de l'horta vilanovina i vins de la comarca.

A més a més, els assistents han pogut participar en tallers que ensenyaven a distingir diverses espècies de peix i com netejar-les i cuinar-les, així com conèixer diversos oficis mariners antics com els elaboradors de nanses i xarxes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.