PUBLICITAT
SITGES
22-12-2010 23:12
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.
L'objectiu de l'associació és donar a conèixer al públic els diferents vins que s'elaboren amb la varietat Malvasia de Sitges (100%) i que es poden trobar als diferents comerços i restaurants. Per aquest motiu l'edició consta de sis postals diferents, dedicades cadascuna d'elles als cinc vins que elaboren el celler de l'Hospital de Sant Joan de Sitges i el celler Vega de Ribes. A cada postal apareix una fotografia d'una ampolla de vi, amb unes propostes de maridatges i a la sisena postal hi apareixen les cinc ampolles.
Aquests vins són:
Hospital de Sant Joan
- Malvasia dolça. Per acompanyar amb postres, pastissos, fruits secs
- Malvasia seca. Per acompanyar amb fruits secs salats, marisc, formatges curats i semicurats
- Monembasia (vi escumós). Per acompanyar amb arrossos, plats amb carns blanques i aus en general
Celler Vega de Ribes
- Sasserra (Malvasia seca). Per acompanyar carns blanques, faisà, perdiu, ànec, gall del Penedés, foie, estofats de mar
- Ancestral (vi escumós). Per acompanyar amb postres de fruita i dolços
La sèrie de sis postals, amb vint mil exemplars estarà disponible gratuitament durant aquestes festes de Nadal a molts restaurants i comerços on es poden adquirir els vins. A aquesta iniciativa l'han acompanyat tastos de malvasies a Sant Pere de Ribes, a l'Hotel Palou i a Sitges a la Biblioteca Popular Santiago Rusiñol, els passats mesos de maig i juny, en els que varen participar els enòlegs Enric Bartra i Josep Pascual. Al mateix temps, Slow Food del Garraf anuncia tastos comparatius de vins dolços per al primer trimestre de l'any 2011.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT