DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

SITGES

El Baluard de la Malvasia de Sitges en postals


VD

22-12-2010 23:12

L'objectiu de l'associació és donar a conèixer al públic els diferents vins que s'elaboren amb la varietat Malvasia de Sitges (100%) i que es poden trobar als diferents comerços i restaurants. Per aquest motiu l'edició consta de sis postals diferents, dedicades cadascuna d'elles als cinc vins que elaboren el celler de l'Hospital de Sant Joan de Sitges i el celler Vega de Ribes. A cada postal apareix una fotografia d'una ampolla de vi, amb unes propostes de maridatges i a la sisena postal hi apareixen les cinc ampolles.

Aquests vins són:

Hospital de Sant Joan

- Malvasia dolça. Per acompanyar amb postres, pastissos, fruits secs
- Malvasia seca. Per acompanyar amb fruits secs salats, marisc, formatges curats i semicurats
- Monembasia (vi escumós). Per acompanyar amb arrossos, plats amb carns blanques i aus en general
Celler Vega de Ribes

- Sasserra (Malvasia seca). Per acompanyar carns blanques, faisà, perdiu, ànec, gall del Penedés, foie, estofats de mar
- Ancestral (vi escumós). Per acompanyar amb postres de fruita i dolços

La sèrie de sis postals, amb vint mil exemplars estarà disponible gratuitament durant aquestes festes de Nadal a molts restaurants i comerços on es poden adquirir els vins. A aquesta iniciativa l'han acompanyat tastos de malvasies a Sant Pere de Ribes, a l'Hotel Palou i a Sitges a la Biblioteca Popular Santiago Rusiñol, els passats mesos de maig i juny, en els que varen participar els enòlegs Enric Bartra i Josep Pascual. Al mateix temps, Slow Food del Garraf anuncia tastos comparatius de vins dolços per al primer trimestre de l'any 2011.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.