PUBLICITAT
VNG
06-01-2011 22:18
La nova fira, que tindrà lloc a l’edifici de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, es dividarà en tres apartats, ja que es concebuda no solsament com un lloc de negocis, sino també com a punt d’intercanvi i enriquiment professional, i un espai de gaudi per tots aquells interessats en descubrir aquest món de sabors, aromes i textures.
Trobem, doncs: l’àrea expositora, amb una interessant representativitat de cellers, productors d’olis, xocolaters, menges diverses, de tota Catalunya però amb una forta imprompta comarcal.
L’Auditori, a on tindràn lloc les Jornades Enogastronómiques, ponències presentades per especialistes en torn a les temàtiques de innovació en productivitat, distribució i comunicació.
L’espai Terres i Aromes, a on es faràn els tastos, maridatges i degustacions amb els diferents productes dels expositors i associacions participatives: La D.O. Penedès, la Associació Qalidès, la Associació de Productors de Vins del Garraf, la Cooperativa d’Olis Montsiá, la Unió de Llicoristes, a més de diferents cellers i productors independents. Tots ells conformaràn les Activitats Paral.leles de la Fira, durant els tres dies d’exposició, amb un calendari d’activitats preestablert. Cuiners i enòlegs reconeguts –May Hoffman, Oriol Llavina, Meritxell Falgueres, Carles Alonso- guiaràn els tastos. El diumenge s’obriràn aquestes activitats al pùblic.
La fira també està organitzant les Nits de Vinya & Tast, amb sopars temàtics en establiments representatius de la cuina marinera, d’autor i de tapes gastronòmiques de la ciutat. El sopar inaugural, a càrreg de la D.O. Penedès i amb la col.laboració de la Cadena Ser, oferirà una cata vertical de xarel.los en La Fassina, un conegut restaurant de la vil.la, dintre també del seu cicle de sopars literaris… Les nits finalitzaràn amb degustacións de bartenders al lounge bar Viart, col.laborador de la fira.
Punt de negocis; lloc d’intercanvi; cita per descubrir novetats, maridatges, informació. Vinya & Tast es perfila com a cita ineludible pels professionals i nou àmbit comú per gaudir de la gastronomía i la enològia de Catalunya, en un punt neuràlgic del territori, Vilanova i la Geltrù.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT