Vegueria del Penedès

VNG

Damià Calvet torna al govern de la Generalitat


VD

12-01-2011 19:43

El polític vilanoví Damià Calvet ha tornat al govern de la Generalitat de mans d'Artur Mas, que l'ha nomenat secretari de Territori i Mobilitat. Calvet ja havia format part de l'executiu de Jordi Pujol com a director general d'Arquitectura i Habitatg

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Damià Calvet deixarà Palma de Mallorca, on resideix i treballa des de fa set anys, per incorporar-se a l'equip d'Artur Mas com a secretari de Territori i Mobilitat. Calvet treballa fins ara al grup constructor Vertix i ocupa la segona vicepresidència de l'Associació Empresarial de Promotors Immobiliaris de Balears (Proinba).

Calvet està graduat en Enginyeria d'edificació per La Salle, diplomat en Relacions institucionals i màrqueting públic per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Arquitectura tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya, A més, ha estat docent del programa de Màster de Project Management en Edificació de la Universitat Politècnica de Catalunya, i responsable de Relacions Institucionals de la Universidad de les Nacions Unides (United Nations University, UNU) a Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.