Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Jay Miller ja és a casa nostra


Ramon Francàs

13-01-2011 22:26

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Visitarà diverses DO's i tastarà més de 300 vins negresi caves catalans a la seu vilafranquina de l'Incavi. visita Catalunya per conèixer els nostres vins. Tastarà amb l'etiqueta al descobert. No tastarà cap vi blanc. El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Oriol Guevara, presidirà el proper dilluns, 17 de gener, a Barcelona, la presentació de la visita a Catalunya de Jay Miller.

Segons la Generalitat, "l’objectiu de l’estada de Miller a Catalunya és conèixer in situ els vins catalans i poder així tenir una visió més acurada del seu model de producció. Iniciatives com aquestes formen part de la política del Departament de promoure i potenciar els nostres vins als mercats internacionals". A part dels vins espanyols, Miller també puntua els vins de Xile, Argentina, Washington, Oregon i Porto. Enguany, Miller celebra el seu 25è aniversari com a col·laborador més directe de Robert Parker.

Aquesta visita està organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’INCAVI, i per The Wine Academy of Spain, amb la coordinació del seu fundador Pancho Campo, primer Master of Wine de l’Estat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.