Vegueria del Penedès

OPINIÓ

La Unió Vilanovina compleix 150 anys de la seva existència


La Unió Vilanovina

27-01-2011 18:41

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Enguany la nostra Entitat fa els 150 any de la seva fundació. Creiem que aquesta efemeriada és prou important com per celebrar-ho.

Al llarg d´aquest anys l´Entitat ha passat per moments bons, altres amb dificultas i fins tot ha estat a punt de desapereixer, però ni els esdeveniments històrics, ni la falta de llibertats, ni les constants readapatacións al diferents moments socials i, fins i tot, l’assatjament veinal, no han pogut amb la Unió.

Tot i que ara no passem per un dels millors moments, volem celebrar aquest aniversari amb il.lusió, ja que ens sentim hereues i particeps de la seva història. Per aquest motiu hem preparat al llarg de l´any un conjunt actes, activitat i publicacions

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.